Badkar Backsplashes

Badkar Backsplashes

Ett badkar backsplash är en del av väggen eller alla väggarna i badkaret som är täckt med något material. Det brukade vara ett mycket vanligt inslag i badrumsdesign och gjorde inte en stor comeback. Det här är en bra idé av många anledningar: det är en kreativ funktion som gör att badkaret sticker ut och sticker ut i badrummet – perfekt för dem som älskar att ha ett badkar. Det har också några praktiska användningsområden: den täckta väggen eller väggarna är skyddade från skum och vattenstänk, vilket är viktigt för väggbeklädnader som tapeter, trä och andra väldigt vattentåliga väggar. Låt oss ta en titt på några idéer för att rocka den här unika dekorfunktionen i ditt utrymme.

Bad nischer med backsplashes

Vissa badrum har bekväma nischer för bad eller dusch och skapar en backsplash i en alkov som du vanligtvis täcker alla tre väggarna. En sådan backplash skyddar väggarna och eventuellt ett fönster från stänk, och du kan lägga tapeter eller tavla över badkaret. Klä backsplashen med matchande brickor som liknar de som används i hela rummet, och klä på badkaret också. En annan idé är att rocka något väldigt djärvt och annorlunda, och du kan också bara välja kakel som täcker resten av väggarna med trä eller något annat. Prova olika kontrasterande material för bakplattan, som marmor, sten eller till och med träplattor.

Badkar med bakplattor

Om du inte har en nisch, behöver du inte täcka mycket med din backplatta. Täck bara över en vägg som ditt badkar är emot och gör det inte för stort – bara för stänk. Idén är faktiskt densamma: du kan välja en look för att matcha eller kontrastera med din backsplash. Marmor, kakel och sten kan vara väldigt olika eller exakt samma som på golvet. Detta är till exempel ett bra sätt att få ditt badrum att se större ut. Du kan täcka badkaret med det för ett mer enhetligt utseende. Bli inspirerad och spara dina väggar!

25 eleganta badkar bakstycken för att sticka ut - DigsDi
25 eleganta badkar bakstycken för att sticka ut - DigsDi
25 eleganta badkar bakstycken för att sticka ut - DigsDi
Idéer för badkarets backsplash - Backsplash för badrum |  Kakel Backsplash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*