Backsplays i metallkök

Väljer du en backsplash för ditt kök? Om du har följt oss nyligen, vet du redan att stänkskydd i metallkök är raseri. Sådana backsplays är mycket funktionella, lätta att ta hand om och ser coola ut – de ger köket en blank eller strukturerad känsla. Du kan prova polerade metallbacksplays för att göra ett djärvt och snyggt uttalande, eller välja metallplattor för en tidlös lösning, eller till och med använda borstad och galvaniserad metall för ett strukturerat och ovanligt utseende. Idag vill jag dela med dig av några häftiga exempel på alla dessa backsteg som du kan välja mellan.

Backsplays i polerad metall

Polerad metall garanterar ett elegant och djärvt utseende i ditt kök och skapar en cool och glamorös känsla. Det kan vara rostfritt stål, koppar, mässing, guld, silver eller vilken metallfärg som helst. Backsplash kan uppta en hel vägg eller vara mycket smal – sådana funktioner förskönar rummet och gör det djärvare och mer intressant. Var särskilt uppmärksam på mycket smala backplays, de ser väldigt nervösa ut. Du kan också välja en vanlig polerad metallbacksplash, och en sådan bit kommer att ge stil till alla kök, från viktorianska till minimalistiska, och metalliska nyanser kommer att passa i alla köksskåpets färger, från vitt till mörkgrönt.

Backsplashes av metallplattor

Metallplattor är välkomna att skapa en cool backsplash! Silver, mässing, koppar, små och smala rektangulära, öre eller mer pråliga, i några djärva och kreativa former. Gör inte bara en djärv backsplash i matlagningsområdena, markera din bar eller någon annan zon med metallplattor – det är alltid en bra lösning som aldrig går ur stil. Sådana metallplattor passar i många rum: rustika, glamorösa, art deco, samtida och så vidare. De kan också hamras för att ge ditt kök en marockansk känsla eller en boho-touch.

Galvaniserade metallplattor

Galvaniserade och borstad metallbacksplays är en kreativ och ovanlig lösning som omedelbart lägger till struktur i rummet. En sådan backsplash är idealisk för ett rustikt utrymme eller kan användas för att skapa en djärv kontrast i minimalistiska, glamorösa och andra utrymmen. Du kommer inte att se en sådan backsplash överallt. Så om du gör en, kommer ditt kök att sticka ut, plus det är verkligen budgetvänligt.

Metal Backsplash Idéer |  Metallic backsplash, Metal backsplash.
Bilder på kök - moderna köksskåp i medelstort trä.
28 Backsplash-idéer av rostfritt stål |  Sebring Design Bui
Prisvärd rostfri ryggstöd i skräddarsydda former och storlek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*