Babydusch Dessertborddekor

Babydusch Dessertborddekor

Planerar du en baby shower? Jag kan inte föreställa mig en babydusch utan dessertbord, och idag har jag förberett några idéer för att du ska bli inspirerad. Efterrätten eller godisbordet ska fortsätta dekorationen för baby shower. Om det är en rustik fest, överväg att skapa ett rustikt bord. Om det är ett vintagebord, överväg att skapa ett vintageförrättbord. När du vet att du har en eller flera tjejer kan du prova ett godisbord med prinsessatema med en vagn, hästar, tiara och tyll. Dessertbord med berättelsebokstema är mycket populära och könsneutrala. Du kan alltid dekorera ett sådant bord i de färger du vill ha. Om du förväntar dig en pojke kan du välja ett nautiskt bord eller få det gjort i elegant Tiffanyblått. Bli inspirerad av de sötaste bilderna nedan och gör det sötaste bordet någonsin!

Flickor baby shower efterrätt bord

Om du vill meddela att det här är en tjej, tänk på rockflickor: rosa, fuchsia, lila, rodnad, persikrosa, orange. Blanda dem alla eller välj ett enkelt två- eller trefärgschema. Om du har ett baby shower-tema, lägg till det i din inredning: använd rosa flamingos och falska ananas. Om det är en regal-tema dusch, gå till kronor och tyll dukar. Stenblommarrangemang, ballonggirlander och banderoller med bokstäver, guldbokstavsballonger och mycket grönska för att skapa ett elegant efterrättbord.

Pojkar baby shower efterrätt bord

Om du har en pojke och vill få honom att sticka ut, använd blues av alla slag. Du kan kombinera honom med neutrala färger. Vagga ett flygtema med flygplan, pilotglasögon och blå ballonger och njut av ett rustikt efterrättbord av trä, olika ljus och lådor. Gröna och färska blommor är alltid en bra idé för att dekorera desserter. Använd en bakgrund som passar ditt duschtema och njut!

Neutrala efterrättbord för baby shower

Fler och fler blivande mödrar föredrar också neutrala babyduschar och dessertbord. Jag menar neutrala färger och en helt könsneutral inredning, för att inte avslöja kön eller bara för en mer modern känsla. Om det är vad du vill kan du välja vitt och benvitt. De kan kryddas med metallics. Blomsterarrangemang i neutrala toner och frodig grön gör varje dessertbord elegant och fräschare. Du kan också prova svartvitt, till exempel för en pandatema eller olika ljusa färger som korall, mynta, grön och orange.

Babydusch Dessertbord - Pojke |  Baby shower dessertbord, Baby.
Söt Baby Shower Dessertbord Dekor Idéer - YouTu
Hur man ställer in en godisbar vid en bröllopsmottagning 2020  Bröllop .
Nallebjörn dessertbord |  Nallebjörn baby shower, Bear baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*