Axelstövlar för kvinnor

Var bekant med termen fårskinn stövlar Alla bagagerumsmodeller med högre axel sammanfattas. Som den grundläggande skoformen för vanliga låga skor skiljer sig stövlarna i sin höga axel, vilket måste utgöra minst 80 procent av hela sulans längd. De Kort form av bagageutrymmet är så kallade fotkängor, som vanligtvis bara når strax ovanför fotleden eller exakt till fotleden. Axeln med samma namn är bagageutrymmet, som i sin tur är indelat i komponentens fotdel och röret som sträcker sig uppåt.

Olika axellängder för stövlar

Bli vågskor Bärs som en vanlig fritids- och vardagsskor samt arbets- och sportskor och har olika våglängder. Termen stövlar eller stövlar sammanfattas ofta modeller med lång eller halv axel. Modellerna med en nedre axel inkluderar fotkängor eller jodhpur stövlar.

Dessa kan kombineras med ett så kallat startben och kommer sedan från ett långa stövlar i fårskinn visuellt knappt urskiljbar. Stövlar med en särskilt lång axel finns som overknee stövlar, overknees eller strumpor.

Medan Långärmade modeller bär vanligtvis kvinnor i avslappnade kläder De föredras också av män som en del av professionella kläder eller skydds- och sportutrustning. Förutom att de fungerar som gatuskor, köps platta fårskinnsstövlar av mjuka textilier eller läder ofta som varma tofflor eller tofflor. Ankelstövlar används av både män och kvinnor. Modeller med stora axlar är sällan en del av vardagen och bärs vanligtvis bara av kvinnor.

Wide Calf Boots & Slim Calf Boots: Boot Love For All Shap
Dr Scholl's Reach For It Wide Calf High Shaft Boots.
Breda kalvkängor för kvinnor |  FRYE Sedan 18
Upp till 60% rabatt på Norty damtryckta regnstövlar |  Groupon Goo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*