Axelbandslösa toppar

Axelbandslösa toppar

En axelbandslös topp är en topp som är hudtät och har inga remmar. Det är ofta också magfritt och därför mycket sällsynt. Eftersom den inte har några remmar är den vanligtvis skyddad från att glida av ett gummiband eller en silikonkant. Det måste vara mycket hårt att hålla och tillåter ofta inte att en bh bärs, varför den är särskilt populär bland män.

Tubtoppar är en sommarversion av ytterkläder för kvinnor och är därför särskilt populära som luftiga toppar i heta temperaturer.

egenskaper

Ett kännetecken för denna typ av topp är att axelbandslösa toppar inte har några remmar, men i motsats till spagetti eller halterhals toppar bär de till exempel utan ram. Som ett resultat är utsikten över axeln och övre ryggområdet helt exponerad, vilket gör en sådan topp särskilt sofistikerad och sexig.

Optimalt grepp trots bristen på bärare

De skärs tätt och stängs högst upp med en rak midja som går över bröstet och direkt under armhålorna. Det elastiska midjebandet som är integrerat i det garanterar ett optimalt håll så att toppen passar perfekt och inte glider. Ett silikonband ingår också ofta i insidan av tyget, vilket också är avsett att förhindra att det glider.

Tubtoppar finns i olika varianter, både vad gäller design, material och färg. Men alla modeller har en tät passform och betonar bärarens figur.

Förtjänar den bästa svarta axelbandslösa toppen |  Axelbandslösa toppar, Axelbandslösa.
HiMONE - Ny sexig Boho Axelbandslös topptröja för kvinnor flickor damer.
Bohemsk stil höstbandslös toppar för kvinnor YW18393 - Yaaku.c
STRAPLESS TOPS - Petal & Pup U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*