Avslappnande skandinaviska badrumsdesigner

Avslappnande skandinaviska badrumsdesigner

Den skandinaviska inredningen är lugn, fredlig och ganska avkopplande tror jag. Därför är den här stilen perfekt för badrumsdekor, eftersom ett badrum är en plats där vi ser efter en lång vilodag – ett badkar eller en varm dusch. Vi har satt ihop en hel rad vackra skandinaviska badrum, minimalistiska, eleganta, snygga och med naturliga detaljer. Det traditionella färgschemat är naturligtvis svartvitt, men grått, marinblått och några färgglada accenter finns också. Vad jag älskar med dessa nordiska rum är massor av naturligt trä eller sten – vilket ger en varm känsla – och gröna växter som verkligen förvandlar ditt badrum till ett hemspa. Njut av bilderna nedan och bli inspirerad!

Färger

Ett skandinaviskt badrum är vanligtvis helt neutralt: vitt, benvitt, beige, ljusbrunt och ljusgrått, men du kan också se svarta och vita rum där svart lägger till drama i rummet. Prova också atmosfäriska rum: svart och grått är nu trendigt. För att undvika tråkigt utseende, lägg bara till krukväxter – det ger färgen och en fräsch känsla i badrummet.

material

Ett nordiskt badrum kan göras med kakel, vit eller vanlig betong, stenplattor, och du kommer definitivt att behöva lite trä, helst ljusfläckat, och sten också. Lägg till trämattor, trädstubbar, skåp och bänkar och välj stenhandfat och till och med sten som dekor. Sätt upp några vävda korgar och lådor för förvaring och voila – ett elegant utseende uppnås!

Badrumsinredning

Välj ett modernt oval badkar eller ett vintage badkar, en väggmonterad fåfänga med ett par handfat eller en skål för kontrasterande kranar i svart och accentera dina plattor med djärv murbruk. Glöm inte mysiga textilier och handdukar för att göra badrummet inbjudande.

67 Avslappnande skandinaviska badrumsdesigner - DigsDi
66 Serene Scandinavian Bathroom Designs |  ComfyDwelling.c
50 avslappnande skandinaviska badrumsdesigner |  DigsDigs |  Badrum.
67 Avslappnande skandinaviska badrumsdesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*