Avslappnad kustnära stuga

Avslappnad kustnära stuga

Island Cottage, byggd 1830, ligger i kustbyn Sidlesham Quay. Paul Cashin Architects renoverade och utvidgade den och klädde gamla och nya byggnader med lärk.

Renoveringen av Paul Cashin Architects från Hampshire syftar till att kombinera byggnadens traditionella slang med några samtida designelement. Den nya träkonstruktionen är direkt ansluten till det gamla huset och ligger i en stor trädgård bakom huset så att den inte syns från gatan. Traditionella konstruktionsmetoder och material användes för att stärka relationerna med lokal arkitektur. Den ursprungliga fasaden lämnades enkel, men ytterväggarna på baksidan var alla klädda med naturliga lärkbrädor.

Eftersom den gamla byggnaden hade utvidgats många gånger hade det ursprungliga huset blivit en labyrint av rum och korridorer. Renoveringen förenklar layouten. För inredningen använde arkitekterna naturmaterial från den omgivande kusten som flint och gammalt trä. Vintagemöbler och tillbehör som samlats in av ägarna från antikaffärer, loppmarknader, skrotgårdar och online-begagnade butiker visas i hela Island Cottage.

På bottenvåningen finns ett bibliotek, en dusch, två rum och en lång, öppen yta med kök och matplats. På första våningen finns tre sovrum, ett badrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet släpptes ett hörnfönster i väggen på skrivbordets höjd. Formen valdes eftersom den ser ut som en öppen bok.

Eftersom Sidlesham Quay ligger i en flodslätt, var alla nya byggnader tvungna att motstå stigande vatten och översvämningsskador. Formgivarna skapade en bunt jord och byggmaterial och lät gräset sträcka sig över ytan. En annan åtgärd för översvämningskontroll är markavlopp som är fäst vid Sidlesham Quay själv för att minska ytavrinning.

Avslappnad och välkomnande Coastal Island Cottage Extension - DigsDi
Avslappnad och välkomnande Coastal Island Cottage Extension - DigsDi
mitt skandinaviska hem: A Relaxed Swedish Island Summer Cabin on The.
Nice Seaside Cottage Family Relaxing Pender Stockfoto (Redigera nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*