Avskilt land minimalistiskt hus

Avskilt land minimalistiskt hus

Timothee Mercier från Studio XM har rekonstruerat en gammal och obeboelig gård i södra Frankrike och förvandlat den till ett avlägset land. MA House-lägenheten är utformad som en intim tillflyktsort i bergen. Den nya byggnaden respekterar regionens läge och arkitektoniska historia och har behållit proportionerna från den gamla bondgården när det gäller golvyta och skal.

Den övergivna lägenheten förblev orörd i 15 år eftersom kunderna inte hade kunnat renovera den förrän och byggt ett annat hus på en närliggande kulle. Fastigheten är väl belägen men helt avskild, undangömt på landsbygden. Med hänsyn till kundernas estetiska begränsningar och önskningar designades MA-huset som en intim tillflykt som är i harmoni med regionens arkitektoniska historia.

Den befintliga strukturen delades omsorgsfullt upp i faser, men fotavtrycket och höljet motsvarade till stor del proportionerna i det gamla bondgården. Mer än en enkel rekonstruktion betraktades detta hus som en renovering som betonar husets egenheter och ger röst till det noggranna hantverket. En dämpad, neutral färgpalett skapar en lugn atmosfär i hemmet, medan material som sten, trä och mjuka tyger bidrar till den känslan.

Norm Architects Renoverar Minimal Interiör En Avskild.
En titt inuti Bruce Willis avskilda $ 13 miljoner New York-land.
Norm Architects Renoverar Minimal Interiör En Avskild.
Plan 48445FM: Husplan i europeisk stil med avskild master-svit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*