Avkopplande hängande sängar utomhus för ditt hem

Avkopplande hängande sängar utomhus för ditt hem

För att koppla av utomhus, i solljus eller tvärtom, i skuggan med en lätt sommarvind, finns det inget bättre än en hängande säng. Att ligga, läsa, prata och bara sova – en mjuk hängande säng skulle vara en bra idé! Den ska inte vara för tung, den kan vara enkel eller dubbel, med massor av kuddar och kuddar för maximal komfort. Huvudpoängen är att lägga på den så att den inte faller av. Moderna designers presenterar många idéer och koncept som du kan välja eller bara skapa själv. Nedan följer några fina exempel på hängande och gungande sängar som du kan hänga på din uteplats eller i din trädgård. Ha så kul!

Välj din stil

Din utomhushängande säng ska vara en fortsättning på din utomhusinredning – om det är zigenare så är boho och zigenare, om den är minimal så minimalistisk och så vidare. Välj eller tippa med den bit som passar ditt utrymme – smal och enkel för ett modernt eller minimalistiskt utrymme, gjord av färgat trä eller pallar för ett rustikt rum, föredrar en stabil och bekväm konstruktion för sängen. Se till att din hängande säng är stabil: på kedjor eller tjocka rep för att bära all den vikt du kommer att lägga där.

Tillbehör

För att göra din säng mer välkomnande, utrusta den med plyschkuddar och madrasser, lägg till lätta eller himmelsneutrala lakan, tryckta kuddar och till och med ett myggnät om det behövs. Lägg till ljus eller placera några lyktor för att göra nattavkopplingen tystare här och placera några citronellaljus för att undvika buggar. Låt dig inspireras och ta lugnet till ditt utomhusområde med en hängande säng!

39 Avslappnande utomhushängande sängar för ditt hem |  DigsDigs.
39 Avslappnande utomhushängande sängar för ditt hem |  DigsDigs.
39 Avkopplande hängande sängar utomhus för ditt hem |  DigsDigs.
39 Avslappnande utomhushängande sängar för ditt hem |  DigsDigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*