Återställt 1920-talets historiska hem

En grön 8000 kvadratmeter stor herrgård med ett skarpt luftfart förflutit för orkanen 2017; sedan gjorde Champalimaud det till liv igen. Ursprungligen byggt på 1920-talet, ligger hemmet på den större fastigheten Dorado Beach, en Ritz-Carlton-reservation med många golfbanor och ett dekadent dekorerat Spa Botanico. Champalimaud renoverade och möblerade huset och skapade en elegant, lyxig villa med fem sovrum.

De valde en reducerad, neutral färgpalett med naturliga tak i ek och svartvita klinkergolv. Mycket av inredningen, från ändborden till sofforna till stoppade bänkar, har skräddarsytts av Champalimaud för att säkerställa att de perfekt kompletterar hemmets huvudfunktioner.

Det verkar som det sista som designers vill att Su Casa ska tas för allvarligt eller för statisk, med familjetid, rörelsefrihet och avkoppling högt på sina prioriterade listor. En viktig förändring som Beeber och Rogoff gjorde för att passa deras syn på inhemsk salighet var att expandera en balkong och ta med den in. Ett rum har en svängande hängmatta, ett annat har en utomhusdusch och en terrass, och ett tredje har en mysig, kurvig soffa där du kan koppla av eller ha mer intima samtal med familj och vänner. Huset känns mer som ett familjehem där du verkligen bor och tar av dig skorna, snarare än en hyresfastighet med en uteplats.

Utanför går den blågröna kaklade infinitypoolen samman med Nordatlantens vågor. Palmer, långa och rikliga, ramar in fastigheten och ger gästerna en känsla av integritet och avskildhet från omvärlden.

Restaurerat historiskt hem från 1920-talet i Puerto Rico - DigsDi
OldHouses.com - Bungalow 1926 - Helt restaurerad 1920-talsbungalow.
Vackert restaurerad 1920-tals historisk bungalow, minuter till.
Dagens hus: Vackert restaurerat 1920-talets hem i College Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*