Art Deco köksdesign

Art Deco köksdesign

Detta vackra art deco-kök är ett fantastiskt utrymme fullt av ljus och stil. Väggarna och taket är vita, det finns stora fönster som bara fyller köket med naturligt ljus. Golvet är täckt av fantastiska geometriska plattor designade precis som de var på 20-talet. En av väggarna är täckt med stora spegelplattor, som inte bara ger rummet ett glamoröst utseende utan också reflekterar ljuset och får köket att se större ut.

Köksmöblerna är L-formade för att öka funktionaliteten. Köksskåpen är vita, de fortsätter rummets ljusa färgschema men bänkskivorna är svart granit med glitter för en glamorös känsla. De svarta gardinerna ger också ett djärvt uttalande.

Köksön är täckt med mörkt lackerad faner, vilket ger ett uttalande och ger hela köket en elegant smak. Och kolla in den här glamorösa ljuskronan med strasskulor ovanför köksön, det ser ut som om den skapades exakt för denna interiör!

Matsalen fortsätter inredningstemat med ett ekbord och bekväma stoppade stolar. glamorösa strasslampor ekade med kökskronan. Vilket fint exempel på den eleganta glamourstilen!

Art Deco-kök: Ett åldrande klassiskt utseende som fortfarande driver.
Hur man uppnår en Art Deco Kitchen Desi
c4001b9dcd902e076a1bd239812792a0.jpg (736 × 552) |  Art deco kök.
12 Art Deco köksdesign och möbler |  Internationellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*