Art Deco fåfängestol

Vako Darjania föddes i Georgia och bor nu i Iowa City, Iowa. Han arbetar under sin etikett Vako Design. Det senaste är Vanity Chair, en vacker och djärv möbel inspirerad av Art Deco-eran.

Vi älskar alla glansen och glansen från de brusande 20-talet, och ett sådant objekt är precis vad du behöver om du är kär i det här decenniet. Stolen påminner om både Art Deco-eran och Memphis Modern-rörelse med sin djärva, asymmetriska form och livliga färgpalett i fuchsia och lila toner. De skiktade geometriska volymerna är täckta i sammet och parat med en träbas och accent, vilket resulterar i en skulpturell men ändå funktionell möbel. Jag älskar kontrasten mellan fuchsiasätet och dess lila rygg som är en cirkel – ser så geometrisk och skulpturell ut!

Vanity Chair är ett fantastiskt objekt för många utrymmen: Art Deco, Vintage, Glamour, Modern och många andra hem – även om utrymmet är neutralt kan du alltid krydda det med en så unik pjäs. Gör ett uttalande med sitt skulpturella utseende och djärva färger!

Art Deco Vanity Bench Image - använd backboard som fauz-fanérguide.
1940-talet Art Deco Waterfall Vanity Pall.  Färg och tyg ingår.
ANTIK ART DECO VANITY CHAIR SEAT WALNUT - Antik prisguide.
Fransk Art Deco fåfängestol |  Chairi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*