Armband i silver manschett

Tillbehör är ett av sätten (om inte bäst) att dekorera dina kläder och göra dem unika, spännande och snygga. Jag älskar personligen smycken. Jag väljer alltid något som ett silverarmband, ett minimalistiskt halsband och en massa staplade ringar. Smycken ser bra ut även om du bär något väldigt enkelt.

Armbandet i silver manschetten är en av de mest populära smycken. Det kommer från mycket länge sedan; Även de romerska kvinnorna bar stora manschettarmband runt händerna och midjan. Denna smycke är den eviga som du kan bära med många olika outfitkombinationer. Till skillnad från armbandet, som bildar en hel cirkel runt midjan, kan manschettarmbandet justeras.

Det här inlägget kommer att lära dig hur du gör ditt armband i silver manschetten snyggt, elegant, minimalistiskt eller staplat. Du kommer att se att det är fantastiskt att bära flera smycken på ena sidan.
Rulla ner för mer!

Armband i silver manschett + tips för att bära

Silver manschettarmband kärlek
källa
Detta silver manschettarmband kallas kärleksarmbandet och är perfekt för att ge din outfit en kantig känsla. Halsbandet är brett och har en silvercirkel. Som du kan se kan du utforma dem ensamma eller i kombination med ett annat tillbehör.

silver manschett armband läder
källa
Dessa manschettarmband är en perfekt kombination när de kombineras med svart färg och läderkjol. Tillsammans skapar de en utmärkt kontrast och ser fortfarande väldigt elegant och trendig ut. Du kan välja ett armband eller utforma det på båda handlederna som på bilden ovan.

asymmetriskt manschettarmband i silver
källa
Dessa spännande och asymmetriska manschetter i silver är bara underbara. De är idealiska för att dekorera dina avslappnade kläder och ger dem ett perfekt polerat utseende. Dessa armband är gjorda av silver och kan se fantastiska ut även när de kombineras med eleganta outfitkombinationer.

Armband i silver manschett inspirerad av Afrika
källa
Jag är fortfarande inte särskilt misstänksam mot att kombinera guld och silver i samma outfit. Jag måste dock erkänna att denna Afrika-inspirerade outfit ser bra ut. Kamelklänningen i ett brett brunt läderbälte är perfekt för varma sommardagar. De staplade armbanden ser väldigt exotiska och snygga ut. Jag borde och du bör prova den här kombinationen!

silver manschett armband knut
källa
Under de senaste åren har It Girls börjat bära detta armband med silver manschettknut. Det blev väldigt populärt efter en kort tid, och då kunde man se många olika mönster av samma armband. Den här på bilden ovan är manschetten och kan staplas med andra tillbehör som en klocka eller annat minimalistiskt armband.

silver manschettarmband korsat
källa
Å ena sidan, om du föredrar att bära massor av staplade armband, här är ett exempel på hur du kan spika detta utseende. Det är definitivt inte minimalt, så var försiktig när du parar ihop dina silverarmband. Dessa ser väldigt snygga och massiva ut. Den korsade designen gör dem unika och mycket intressanta.

silver manschett armband bollar
källa
Silverbollarna i slutet av manschettarmbandet gör det väldigt spännande att bära. Du kan lägga på dem med andra mindre armband eller med ett annat manschettarmband som det på bilden ovan. Ett av dessa armband har små glittrande stenar som ger din outfitkombination ett glamoröst utseende.

Överarm med armband i silver manschett
källa
Om kvinnor i forntida Rom bar manschettarmband runt överarmarna, varför inte prova? Det ser väldigt snyggt ut. Det är perfekt för sommar och semester. Bär din favorit långa vita klänning med detta smycke.

silver manschettarmband sexkant
källa
Detta armband i silver manschett är perfekt designat och perfekt för vardagsbruk. I kombination med en silverklocka ser den väldigt elegant och snygg ut. Kombinera den med jeans och en vit kashmirtröja.

armband i silver manschett Boho
källa
Bohemisk stil och armband är två saker som inte går att bryta. När du säger boho menar jag armband och stora blå stenar. Ditching några silverarmband med staplade boho-ringar gör definitivt att du sticker ut från mängden.

Armband i silver manschett + kombinationer av outfit

Silver manschett armband outfit vit tröja
källa
Enligt min mening är överdimensionerade vita tröjor och jeans bäst för kalla vinterdagar. Det är väldigt elegant och avslappnat. När du tänker på smycken bör du sätta på något liknande: ett silver manschettarmband, en massa silverringar och andra tunna armband runt manschetten. Perfekt och enkelt, eller hur?

silver manschett armband vit
källa
Silver passar perfekt med vita och grå kläder. Du kan utforma din vita kjol och gråa ärmlösa topp med silver manschettarmbandet på ena sidan eller båda sidor som på bilden ovan. I alla fall ser det väldigt elegant och cool ut. Denna outfit är perfekt för vardagliga aktiviteter.

silver manschett armband plädar
källa
Vinterkombinationer som dessa passar bra med silversmycken. Rutig kavaj och svart spetsskjorta i kombination med jeans är perfekta för vardagliga tillfällen såväl som för en kväll med vänner. Sätt på ett armband i silver manschett med några andra tunna och du är redo att gå.

silver manschett armband outfit fisknät tights
källa
Nätstrumpbyxor är mycket trendiga den här säsongen. Koppla ihop dem med fotbollsstövlar och en stickad tröja klänning. Avsluta allt med supercoola smycken. Armbandet i silver manschetten är en fantastisk detalj som ger det en kantig känsla.

silver manschett armband outfit vit t-shirt
källa
Enkla kombinationer som blå jeans och vit skjorta är perfekta för vardagskläder. De är bekväma, snygga och viktigast av allt, eviga och väsentliga. Allt du behöver lägga till för att slutföra denna kombination är några smycken. Armbandet i silver manschetten är det rätta valet för dig!

Silver manschett armband outfit svarta jeans
källa
Stora vita stickade tröjor och svarta jeans är en perfekt kombination för arbetstid eller en drink efter arbete med kollegor. Du kan para ihop denna outfit med några eleganta stilettos och fylla på allt med ett silverarmband och en svart axelväska.

Armbandet i silver manschetten ger dina kläder ett bättre och mer spännande utseende. Jag älskar smycken, så det är nästan omöjligt för mig att forma en kombination utan att sätta på ringar, armband eller halsband.
Du kan också utforma det. Börja med ett silverarmband och lägg sedan till mer. Nyckeln ligger i korrekt parning av metaller. Men du kan också experimentera med att blanda guld- och silversmycken. Varför inte? Du kommer att visa människor att det är kreativt att bryta mot reglerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*