Armbåge Patch Shirt Outfit Idéer

Om du letar efter något speciellt som gör att din garderob ser mer intressant ut, men som du kan bära varje dag, bör du kolla in skjortan med armbågsplåster. Den här artikeln kan vara ditt grundläggande vardagliga plagg, men det kan också göra casual outfits väldigt intressanta.
I det här inlägget har jag förberett många olika skjortor för armbågsplåster som du kan ta med i din outfitrutin. De är randiga, prickade och avslappnade – det är upp till dig att välja vilken av dessa du ska välja. Hoppas att du är intresserad av den här artikeln eftersom jag har sammanställt de bästa modellerna.

Röd prickig skjorta

Armbåge patch skjorta röda prickar
källa
Prickmönster finns överallt! Och du vet nog varför det är. Detta tryck har gjort comeback och är mer populärt än någonsin. Det föreföll till och med på avslappnade kläder – skjortor och blusar. Denna armbågspatchskjorta har en fin färg och är perfekt för vardagskläder. Med jeans eller kjolar kan du själv bestämma vilken artikel du vill kombinera den med.

Pläd är trendigt

Armbåge Patch Shirt Pläd
källa
Pläd är ett tryck som har dominerat i flera år. Det ser väldigt elegant ut och alla modeflickor älskar det. Du kan välja den här klassiska stilen med en rutig knappknapp med bruna armbågsplåster. Koppla ihop den med mörka jeans och bär ankelstövlar. Det här utseendet är lätt att uppnå och kan bäras som ett vardagligt utseende för en promenad eller en picknick i parken.

Randig skjorta med armbågsplåster

Armband Patch Shirt Stripes
källa
Bretons skjortor är pelare i franska mode. Paris-tjejer bär dessa häftklamrar med kjolar, jeans och byxor. Klassiska modeller har inte dessa armbågsplåster. Men om du vill göra dina kläder intressanta och moderna, välj en modell med bruna mockabockar. Att bära denna topp passar perfekt med jeans, byxor och kjolar. Designa det som arbetskläder eller med ett vardagligt utseende.

Hjärtarmbågar

Armbåge Patch Shirt Hjärta
källa
Vit färg och klassisk modell – två saker som beskriver denna skjorta. Det fantastiska med det här föremålet är dock de hjärtformade armbågsplåstren. Om du är trött på de snygga cirkulära lådorna, välj något liknande. Du kan forma den här blusen med jeans och kjolar. Mitt förslag: gå till kjolen med blommönster.

Off the Shoulder Elbow Patch Shirt

Armbåge patchskjorta rosa
källa
Den känsliga rosa färgen är en av pastellfärgerna som är väldigt trendig och kommer att vara en av de viktigaste sommartrenderna. Varför inte prova den här härliga off shoulder-skjortan? Den har vackra bruna mockaarmbågar. Koppla ihop den med smala jeans eller en pennkjol. Det kommer att se bra ut hur du än väljer.

Sidoknappar Armbågspatchskjorta

Armbåge patch skjorta knappar
källa
Casual häftklamrar kan se lite tråkiga ut. De är vanligtvis enfärgade utan detaljer eller broderier. Den här tröjan verkar vara väldigt intressant trots att den är en avslappnad och vardaglig artikel. Den har sidoknappar och intressanta detaljer gjorda av brun mockaskärning. Du kan bära detta med leggings, jeans och byxor. Fyll på det med sneakers eller fotkängor.

French Bulldog Armbågsplåster

Armbåge patch bulldog
källa
Om du är den kreativa personen vill du antagligen ha några fantastiska föremål i din garderob. Denna skjorta med armbågsplåster är en av de häftklamrar som gör att du sticker ut från mängden. Har du någonsin sett ett fransk bulldogtryck som en armbåge? Personligen är detta inte min stil, men du kan bära den om du gillar det! Jag kan inte förneka att det ser ganska intressant ut!

Randig hjärtat armbågspatchskjorta

Armbåge patch shirt randigt hjärta
källa
Jag visade en vit skjorta med hjärt- och armbågsfläckar. Om det var för avslappnat eller inte intressant, gå till den här randiga armbåge-skjortan. Remsor och plåster gör en underbar blandning. Du kan utforma detta utseende för vardagskläder, så para ihop den här blusen med en kavaj och byxor. På så sätt kan du uppnå ett mer elegant utseende.

Senapsgul kjol och lappar

Elbow Patch Shirt Mockakjol
källa
Mockakjolar kan vara den perfekta kjolen för alla årstider. Du kan bära den med nästan alla andra kläder du redan har. Den här tjejen bestämde sig för att para ihop sin A-line mockakjol med en grå långärmad skjorta med armbågsplåster. Du kan vara säker på att denna kombination är bekväm, snygg och väldigt elegant för alla tillfällen du väljer.

Svart och vit kombination

Armbåge patch-skjorta svart vit
källa
Svart och vit skjorta är perfekt för vardagskläder. Det verkar bekvämt och varmt så att du kan bära det på vintern. Randiga armbågsplåster passar perfekt med den tvåfärgade fronten på denna skjorta. När vi pratar om att utforma detta utseende kan du mixa och matcha det för många olika tillfällen. Casual eller sportig – valet är ditt.

Armbåge med paljetter

Armbåge Patch Shirt Gold Paljetter
källa
Armbågsplåstret är vanligtvis gjord av mocka eller samma material som en skjorta. Denna skjorta har dock paljettarmbågsplåster. Guldfläckar matchar skjortans vinröda färg. På grund av denna vackra detalj kan denna skjorta vara ditt eleganta föremål. Kombinera den med en pennkjol eller snygga byxor. Du kan också bära detta som en avslappnad bit med jeans och stövlar.

Pälsväst

Pälsväst med armbågsplåtsskjorta
källa
Som du kan se är ränder tidlösa. Den här flickan parar ihop dem med en pälsväst och svarta leggings. Ser ut som att det här är en fantastisk kombination av vardagliga kläder. Lägg till en halsduk som matchar dina ränder och blanda dessa två saker med röda strumpor. Bruna knähöga stövlar verkar mycket bekväma. Du kan skapa denna kombination för affärsmöten eller avslappnade möten med din vän.

Rutig halsduk

rutig halsduk med armbågsplåster
källa
Rutigt eller rutigt tryck är mycket populärt just nu. Byxor, rockar och klänningar i detta tryck dominerar street style kläder. Men om du inte gillar det kompletta rutiga utseendet kan du välja ett elegant tillbehör – en rutig halsduk. Grå tunika med bruna armbågsplåster verkar vara en bekväm häftklammer för mager jeans eller leggings.

Gul randig skjorta

Armbåge patch skjorta gul
källa
Gul var en av de mest populära färgerna förra vintern. Det kan bara betyda en gång – gul färg är tillbaka på mode. Du kan bära denna senapsgula nyans i kombination med ränder. Långa ärmar gör denna skjorta perfekt för vår- eller höstsäsongen.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*