Användbara kökförvaringsidéer

Små kök är mycket mysiga, men det finns ofta inte tillräckligt med lagringsutrymme. Hur kan du organisera smarta förvaringsutrymmen i köket för att rymma allt?

Traditionella skåp och öppna hyllor är den vanligaste idén. Se bara var du hänger hyllorna och vilken storlek du behöver. En cool idé är att hänga kokkärl på skenan ovanför bordet eller köksön. Vad är bra med räcken och öppna hyllor – de ser aldrig skrymmande ut, vilket är mycket viktigt för ett litet utrymme. Och köksön – ja, använd den också! Du kan hålla så många saker i det och till och med göra en drink svalare! Och även matvaror – de livsmedel som du inte behöver kyla eller bara behöver lägga i kylskåp, ett extra kylskåp är alltid en bra idé.

Vintage bufféer och skänk går aldrig ur stil och ger ditt rum en sofistikerad känsla. Dolda förvaringsfack är också klassiska – du kan dölja allt du behöver från kryddor till disk och köket ser snyggt ut. Använd hörnet på dina garderober eller ett besvärligt hörn för att få ut det mesta. Du kan också lägga till några förvaringsenheter på skåpets sida för att göra dem användbara också. Sådana fack kan öppnas och synas eller täckas och döljas. Om du vill skapa ett rustikt utseende väljer du vävda korgar för förvaring eller lådor eller vävda lådor istället för de vanliga. Smala vertikala lådor kan vara en bra idé för förvaring. De kan ta upp allt litet och trångt utrymme du har kvar. Leta efter fler fantastiska idéer nedan och bli inspirerad!

Genius köksförvaringsidéer för skåp, lådor och mer.
De 15 mest populära köksförvaringsidéerna på Hou
De 15 mest populära köksförvaringsideerna på Hou
38 Unika köksförvaringsidéer - enkla förvaringslösningar för Kitche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*