Använd tunikaklänning med jeans

Tunikaklänningen är ett mycket speciellt element som du kan bära med eller utan leggings, jeans. Du kan enkelt bygga en elegant och avslappnad outfit runt tunikaklänningen. Dessutom klipps tunikaklänningen så löst att den är extremt lätt att ta av sig oavsett kroppstyp. Idag ska jag prata mer detaljerat om hur man bär en tunikaklänning med jeans för att skapa en lager-outfit. Jag har samlat några av de bästa idéerna för tunika klänning och denim outfit. Låt oss dyka in.

Vit tunikaklänning med mörkblå skinny jeans


källa

För en avslappnad och damliknande look kan du välja en vit tunikaklänning som har några feminina spetsdetaljer på kragen och fållen. Kombinera den med marina skinny jeans och bruna korta stövlar med öppen tå för en avslappnad och luftig look.

Grå tunika klänning med rippade skinny jeans

grå tunika klänning rippade skinny jeans
källa

Grå topp och blå jeans är ofta en bra kombination som ser mysig och avslappnad ut. Använd till exempel en grå tunikaklänning med blå skinny jeans. Använd de bruna läderstövlarna och den bruna läderhandväskan i mixen för att lägga till en snygg touch till den återhållna, vackra outfit.

Randig svartvit tunikaklänning med jeans och stövlar

svarta och vita randiga tunikakläder jeansstövlar
källa

För dig som älskar casual outfits är jag ganska säker på att du ska ha en svartvit randig t-shirt i marinblått och vitt i din garderob. Den svartvita randiga tunikaklänningen ser lika bra ut i kombination med mörkblå skinny jeans. Team bitarna med bruna läderstövlar i läder för ett snyggt utseende.

Blå jeans med vit tunikaklänning med slits

Blå jeansklänning med slits
källa

Många av de tunikaklänningar som du kan få har en cool slitsdesign. Detta gör att du kan visa mer av dina jeans och dina ben ser längre ut. Till exempel består denna outfit av en vit tunikaklänning med en slits och blå skinny jeans. De kombineras mycket kreativt med rosa tofflor för att skapa en avslappnad street look.

Svart tunika klänning över pojkvän jeans

svart tunika klänning mamma jeans
källa

Kombinationen av en svart T-shirt och pojkvänjeans är en tidlös fritidsdräkt som många av oss bär på sommaren och hösten. Byt nu ut den svarta t-skjortan med en svart tunikaklänning så får du en ännu snyggare minimal outfit. Du kan enkelt kombinera den med svarta ballerinor för att ge outfit en feminin touch.

Vit tunikaklänning med knappstängning och svart lång kavaj

vit knapp tunika klänning svart lång kavaj
källa

Här är en avslappnad outfit som ser tillräckligt bra ut för att användas på fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tunikaklänning och en lång svart kavaj. Kombinera dem med manschettjeans med pojkvän och cheetah-balettlägenheter för att komplettera denna snygga affärsavslappnade outfit.

Mörkblå tunikaklänning med bälte och manschettjeans

Mörkblå tunika med bälte och manschetter
källa

Här är en lekfull outfit som du kanske vill prova när du är på semester. Den består av en mörkblå tunikaklänning med ett brunt bälte, smala jeans med muddar och svarta sandaler. Använd en svart floppy hatt för att ge en konstnärlig touch till det övergripande utseendet. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande hattar, se till att kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart diskett hatt.

Svart tryckt tunikaklänning med rippade pojkvänjeans

svart tryckt tunika klänning rippade pojkvän jeans
källa

Detta är en superavslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Du kan bara ha en svart, löst sittande blommig tunikatopp och rippade pojkvänjeans. Använd vita sandaler och en vit kantad plånbok för den avslappnade känslan.

Vit axelbandslös tunikaklänning över svarta flared jeans

vit axelbandslös tunika klänning svarta flared jeans
källa

Tunikaklänningar är vanligtvis löst klippta och mycket bekväma att bära. Den här tunika klänningen är ett sällsynt fall där designen är så sexig. Det är en vit axelbandslös tunikaklänning som kan göra att du sticker ut vid en cocktailparty eller formellt evenemang. Du kan bära den över svarta utsvängda jeans och svarta öppen fotled för ett unikt och elegant utseende.

Svart tunikaklänning med smala jeans och klackar

svart tunika klänning skinny jeans klackar
källa

Bär en svart tunikaklänning med blå skinny jeans och svarta klackar med öppna tå för en minimalistisk affärsavslappnad outfit. Kombinationen är så enkel och bitarna går bara bra ihop. Det är en mångsidig outfit som är väldigt lätt att ta av.

Grå babydollklänning med chambray-skjorta och jeans

grå babydoll klänning jeansjacka
källa

För en damliknande look med en konstnärlig twist kan du bära en grå babydollklänning med chambray-skjorta och jeansväst. Använd blå skinny jeans och svarta fotkängor för botten. En svart diskett hatt skulle vara perfekt för att ge en konstnärlig touch till kläderna. Den skiktade överdelen av outfit gör att denna outfit ser så snygg ut.

Vit blommig tunika över jeans

vit blommig tunika över jeans
källa

Om du inte vill se snygg eller cool ut, här är en mysig outfit som kan få dig att se vänlig och balanserad ut. Du kan bara bära en vit blommig tunika klänning över ljusblå mamma jeans. Använd bruna stövlar i läder med öppen tå för att lägga lite stil på kläderna.

Vit maxi-tunika över smala jeans

vit maxi-tunika över smala jeans
källa

Det är sällsynt att se en tunikaklänning sträcka sig till fotleden. Den här speciella vita maxiklänningsklänningen passar verkligen de smala jeansen. Outfiten kombineras mycket kreativt med gyllene slip-on skor.

Chambray tunikaklänning med bälte och vita jeans

Chambray tunika klänning med vita jeans
källa

Om du vill ha en avslappnad outfit när du bara vill gå ut snabbt och äta något kan du bära en chambray-tunikaklänning med vita skinny jeans. Bär nakna sandaler för att komplettera den avslappnade outfit med en elegant twist.

Svart stamtryckt tunika med vita jeans

svarta tribal tryckta tunika vita jeans
källa

Här är en annan outfit som inkluderar vita jeans. Du kan enkelt kombinera de vita jeansen med en svart tunikaklänning med stamtryck. Använd ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Här är några riktigt trevliga och intressanta tunika-outfitidéer som jag just delade med dig. Som du kan se är de flesta kläderna väldigt lätta att ta av. Låt oss testa dem och utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*