Antika spegelidéer

Antika spegelidéer

Speglar är idealiska för heminredning av flera anledningar: De fördubblar optiskt varje rum, lägger till glamour och eleganta och låter rum reflekteras på ett översvämmat sätt. Detta är den mest traditionella rumsdekorationsidén, men också väldigt modern eftersom spegeltrenden är tillbaka. Vi har redan delat några spegeltips, men jag vill visa fler av dem. Dagens artikel handlar om sofistikering och vintageskönhet – antika eller bleka speglar. Med sådana speglar förfinas ditt rum omedelbart. Låt oss se hur man använder dem.

Antika speglar

Antika speglar kan användas för backplays, det här är en väldigt original och elegant idé. Speglar är lätta att underhålla, de tar inte mycket tid att rengöra, de lägger till elegant och sofistikerad, och detta är en perfekt glamorös touch till alla rum.

Antika speglar i badrummen

Antika speglar verkar ha skapats speciellt för badrum, och jag kan inte nämna något som skulle lägga sofistikering och stil till ditt badrum. Gör blekta speglade duschväggar för en sofistikerad känsla och lägg till vintage metallbeslag för att polera stilen. Skapa en antik spegelvägg bakom badkaret för att betona och markera den. Varje rum ser större ut med bleka speglade väggar och är viktigt för ett litet badrum eller pulverrum.

Antika speglar i ingångarna

Att placera en sådan spegel i en entré är ett utmärkt sätt att förfina den, och om du utformar ett flickaktigt utrymme är det här en perfekt idé. Det kan vara en hel antik spegelvägg eller en antik spegel i en vintage ram för att ge glamour och chic till rummet. Glöm inte att ditt lilla entréområde kommer att fördubblas och se större ut!

Antika speglar i matsal och vardagsrum

Antika speglar är mycket populära i vardagsrum och matsalar eftersom de ger en sofistikerad känsla. Häng en stor bleknad spegel mittemot din matplats, som också definieras i ett öppet utrymme. Om det är ett vardagsrum är den trevligaste idén att täcka eldstaden med en bleknad spegel så att den sticker ut, och naturligtvis kan du skapa en cool spegelvägg om du vill.

25 Sofistikerade antika spegeltips för ditt hem - DigsDi
Antik spegel med smal förgylld ram #antiquemirrors av Rough.
Mycket nödställda antikvitet spegel glasfönster spegel www.
Antique Mirror Glass Company |  Antik spegelglas, Antik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*