Antika smycken

Antika smycken eller antika smycken är smycken som antingen kommer från en äldre era eller gjordes efter tillverkning och design. Vissa guldsmeder och juvelerare specialiserar sig på gamla antika smycken.

Klassificering av kategorin antika smycken

Antika smycken är smycken som vanligtvis är flera hundra år gamla och därför mycket dyra. Dessutom är riktiga antika smycken ganska sällsynta, eftersom smycken bara var reserverade för adeln i tidigare epoker. Ändå kan du fortfarande hitta vackra och prisvärda antika smycken eftersom många tillverkare och guldsmeder redan har specialiserat sig på att göra smycken med ett antikt utseende.

Produktion och fastigheter

Antika smycken är vanligtvis gjorda av antikviteter och befintliga gamla traditionella smycken i antik stil, ibland med gamla hantverkstekniker. Dessa repliker är baserade på gamla original; Så varje kvinna kan känna sig som en annan tid igen.

Antika smycken är mestadels gjorda av gammalt guld och är nästan alltid fyllda med glittrande stenar som påminner om äkta ädelstenar. Det finns i alla varianter, vare sig det är


Handla de mest efterfrågade antika smyckedesignerna nu!  |  Antik.
Paris Hotel Boutique Journal |  Antik ringlåda, Vintage ringlåda.
En imponerande antik sibirisk ametist och demantoid granatros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*