Antika eldstadsidéer

Hösten kommer och alla letar efter sätt att ge mysighet och värme till interiören. Eldstäder har alltid använts för att hålla rummen varma och de kan hittas i bokstavligen vilket rum som helst. Om ditt hus är tillräckligt gammalt måste du ha en eller flera vackra bitar och du vet inte ens hur lycklig du är! Vintageartiklar är extremt trendiga i dessa dagar, och att lägga till bara en eller två kommer att förfina din interiör och ge den karaktär. En antik spis är en av de funktioner som omedelbart skapar en vacker atmosfär, även om den inte fungerar. Om du utformar det rätt kommer du att göra det.

Fungerar inte skorstenar

Om du har en antik spis som du inte kan använda av någon anledning kan du alltid använda den igen. Placera dina böcker och tidskrifter i den – ett sådant kreativt förvaringsutrymme ger din inredning en speciell touch och du behöver inte ett separat förvaringsutrymme. Du kan göra stycket till en cool skärm som passar ditt interiör genom att till exempel placera några vintage resväskor, en jordglob eller några souvenirer. En annan idé är att skapa din egen eldstad med ljus. Lägg bara massor av ljus i och kanske på mantelpiece också. Tänd alla ljusen så får du en mycket mysig atmosfär. Ett annat sätt att utforma din eldstad är att visa ved och eventuellt en smidd skärm. På detta sätt imiterar du en fungerande eldstad och skapar en mysig atmosfär.

Arbetande skorstenar

Om du kan använda eldstaden är du otroligt lycklig! En antik eldstad förvandlar ditt rum till ett vackert, det gör det varmt, raffinerat och vackert. Kom ihåg att eldstaden ska vara säker: du kan omge den med marmor, sten eller metall och lägga till en metall- eller glaspanel. Designa också designen – Du kan visa dina foton, målningar, figurer och ljus på den. En vintage spis passar perfekt i alla rum, särskilt ett sovrum, vardagsrum eller badrum, och förvandlar det senare till ett spa.

Antik kakelsten  Vintage öppen spis.
400+ bästa gamla eldstaden Mantels bilder |  eldstaden, gamla.
25 bästa idéer om antika eldstäder - Otroligt.
viktorianska |  Vintage spis, eldstad kakel, gammal firepla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*