Antika bord och moderna stolar

En stor trend dyker upp i heminredningen: ett uttalande. Det är vanligtvis bara ett möbel som är väldigt annorlunda i stil, design och utseende, vilket gör en djärv kontrast till resten av rummet. En antik byrå, bord, ljuskrona, soffa, stol eller något annat du gillar kan vara ditt personliga, djärva uttalande som får dig att känna dig nervös. Dessutom, med flera möbler som den vi delar idag, kan du skapa djärva, kontrasterande kombinationer – ett antikt matbord och moderna stolar. Omöjligt att föra dem samman? Är det inte! Gör dig redo för de coolaste, skarpaste kombinationerna!

Kontraststolar och ett bord

Det mest populära sättet att rocka ett vintage matbord och moderna stolar är att köpa eller köpa saker som är mycket kontrasterande. Du kan markera vintagebordet med klara akrylstolar, med metallstolar, med djärva skulpturstolar eller med djärva klädsel. När du har ett rustikt vintagebord, tänk på djärv sammetsklädsel och en snygg design för stolarna. Om bordet är mycket utsökt, lugna det ner med några metallstolar. Ju mer annorlunda dina matsatsdelar ser ut, desto svalare blir resultatet.

Samma färger

Om du inte är redo för ett superkontrasterande och djärvt utseende kan du välja en mjukare övergångskombination: vagga stolarna som matchar ditt bord i färg. Om du till exempel har ett vitkalkat bord, lägg till stolar med vit klädsel eller måla benen på matbordet svart och lägg till matchande moderna svarta stolar. Det är en annan cool och kantig kombination att rocka.

Ojämna stolar

Om du inte har samma matsalsstolar eller vill skapa ett djärvt, eklektiskt utseende, gå efter stolar som inte passar. Ställ upp ditt bord och lägg till alla typer av stolar i olika färger – modernt, rustikt, industriellt, vintage, glamoröst och många andra. Färgerna kan också vara helt olämpliga. Var inte rädd för att blanda upp allt – klädsel, material, utseende och detaljer – Eclectic är den nya klassikern.

Gammalt bord med moderna stolar |  Antika matbord, matsal.
25 sätt att matcha ett antikt bord och moderna stolar - DigsDi
The Green Room Interiors Chattanooga, TN Interior Decorator.
Look We Love: Traditionellt bord + moderna stolar |  Matsal .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*