Anteckningsbokinspirerade möbler

Det är tillbaka till skolan och skolinspirerade artiklar har aldrig varit så populära! Idag delar vi en minimöbellinje inspirerad av bärbara datorer – den ser cool och lekfull ut.

Malmöbaserad designstudio Swedish Ninja lanserade nyligen två produkter som kombinerar metallbottnar och kork med färgglada fläckar för att krydda ditt interiör. Först och främst är notebook-fodralet, där du kan hålla dina tillhörigheter inne och markera foton, inspiration eller utklipp som en anteckningsbok på utsidan. Dörrarna är täckta med praktisk kork, men inte bara någon gammal kork. Denna kork har konfettiliknande färgpoppar som ger den ett roligt, lekfullt utseende. Lägg några anteckningar och foton på dörrarna för att uppgradera garderoben.

Den ovala anteckningsbänken har en liknande metallbas som är avrundad med en färgad prickig kork för reflektionsmoment eller helt enkelt som en bekymmersfri möbel för din samling. Sådana möbler passar in i både barn- och vuxenrum och gör skolans början mer underhållande.

Bancroft Porch Swing: Inspirerad av Nicholas Sparks The Notebook.
Inspiration runda upp: Del II |  Heminredning, liten grön anteckningsbok.
A Notebook-Inspired Cabinet and Bench by Swedish Ninja (With.
Design anteckningsbok |  Mackenzie childs inspirerad, Mackenzie childs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*