Ankelstövlar

Ankelstövlar

Vad är ankelstövlar?

Definition: Stövlar är en symbios av stöveltyperna stövlar och pumpar. En vanlig men inte nödvändig egenskap hos denna typ av sko är hälen. Som synonymer för termen Stövlar Tjäna Ankelstövlar och Rumpor,

Ankelstövlarnas historia

När denna typ av sko skulle göras tillgänglig för allmänheten 1939 fanns det reservationer att den inte kunde accepteras eftersom den täckte hans vackra fotleder. Ur dagens perspektiv är dessa tvivel inte längre förståeliga med tanke på deras långsiktiga boom.

Instruktionerna för fotkängor

Varför kan du kombinera ankelstövlar?

De är en konstant på skohyllan och bärs alltid varje säsong. I kombination visar de sig vara extremt lätta att använda: Ankelstövlar är lätta att hantera kjolar i olika längder, kläder och tajta byxor kombinera. Vem är ute efter klassiska mode regler bör undvika en kombination av snörade ankelstövlar med kjolar. Men denna kombination visar sig vara ganska sexig. Ankelstövlar ska inte kombineras med lösa byxor, annars kommer inte sträckningseffekten av skorna att betonas tillräckligt bra.

Kilmodeller är bäst för åtdragning Stretch jeans, det borde inte vara för långt. Du kan mycket väl kila modeller med en feminin outfit Kjol eller klänning kombinera.

Tillston ankelstövlar för kvinnor |  Timberland US Sto
Amazon.com |  kensie svart läder Ghita korta stövletter för kvinnor.
10 mest bekväma fotkängor för kvinnor, Per Podiatris
Style & Co Masrinaa Ankle Booties, skapad för Macy's & Reviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*