Ankelstövlar med spännen för kvinnor

Ankelstövlar med spännen för kvinnor

Ankelstövlar med spännen är en Underkategori för korta stövlarsom antingen är stängda med ett spännfäste eller dekorerade med spännen av rent visuella skäl. Fotkängorna måste ha en axel som sträcker sig åtminstone till fotleden eller något bortom. Ankelstövlar med spännen kommer att vara för både kvinnor och män och erbjuds sällan på skomode för barn och finns därför i åtminstone de storlekar som är vanliga för vuxna.

Spännen och det dekorativa elementet

Du hittar dem på skomode olika stängningsmodellerMånga av dessa stängningsstilar är nära besläktade med vissa typer av skor eller till och med har samma namn, som snörskor eller spännskor, de så kallade escarpinsna, som bärs av män och kvinnor i byxor på 1700-talet stängt med ett spänne på vristen.

Spännstängningen är en praktiskt alternativ till detaljerad snörning och ser ofta mer elegant ut än kardborreband eller blixtlås. Men det är också en kombination av spännen och blixtlås för att dessutom justera fotledens bredd genom att individuellt justera spännlängden och säkerställa en optimal anpassning av kängan till fotens anatomi. Skon i sig kan stängas med ett eller flera spännen, antingen traditionellt fäst vid vristen och fäst vid sidan eller toppen av bagagerummet.

Fotkängorna med spännen eller dekorativa spännen har sedan länge gjort det till kollektionerna av trendiga designers och är i både haute couture och mode billigare vardagsmode för att hitta mellan- och lägre prissegment. Designern Christian Loubouiton presenterar i sina kollektioner trendiga fotkängor med djupa urringningar samt Manolo Blahnik och Marc Jacobs, som han erkände med den speciella extra potentialen hos korta stövlar.

Kvinnors svarta ankelstövlar med spännen och strass Tr
Savin Hill damstövletter i läder med dubbla spännen |  Timberland.
Amazon.com: Dainzuy Kvinnor PU läder dragkedja ankel stövlar vattentät.
Amazon.com |  Susanny damer mid kalv läder stövlar hög klack spets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*