Ankelstövlar med nitar för kvinnor

Ankelstövlar med nitar för kvinnor

Stövlar med nitar är en riktig blickfångare och en särskilt slående tolkning av den korta stövelnDenna består av ett ungefär fotled eller något över fotled hög axel och en sula med olika hältyper och hälhöjder. Ankelstövlar finns för både kvinnor och män och även barn, särskilt unga flickor, och finns därför i standardstorlekar i butiker och i onlinebutiker.

Nitarna – från anslutande element till trend

Ursprungligen uppträdde niten eller niten bara som ett anslutande element i utseendet, till exempel vid stabilisering av större strukturer som broar eller vid konstruktion av fartyg. Under America Gold Rush och uppkomsten av jeans letade lokala trappers och gold gruvarbetare efter ett robustare alternativ till traditionell trådsömning och använde små nitar för att stänga sömmarna. Så nageln hittade hennes Väg in i klädindustrin och först bara Förstärkning av kläder och arbetsskor för högpresterande arbetare andrahand. Dess dekorativa funktion upptäcktes senare genom utveckling av olika färger, lacker och patiner och användes av modedesigners för att försköna deras skapelser. Nitar har länge reserverats för vissa subkulturer som punkare och rockare, nu har de hittat sig in i modevärlden och finns på kläder samt handväskor och skor. Nitarna själva består av olika delar: huvudet, som syns på fotkängans ovansida och kan, beroende på utseendet, antingen sättas med strass, dekoreras med motiv eller sticker ut i en speciell form och stiftet som tränger igenom materialet underifrån, pressas och fixeras med hjälp av en roterande gänga eller en pluggänga. I punk- och rockscenen, där nitarnas egenskaper som inkompetens, styrka och svalhet framhävs, lägger nitarna till en upprorisk eller stenig touch till vardagen och passar därför perfekt till trenden Rock chick lookBeroende på modell och önskad stil kan nitarna formas mycket påfallande eller verkar ganska påfallande och måttliga i form av en pyramid.

Särskilt vackra modeller finns tillgängliga från de välkända varumärkena

De flesta tillverkare erbjuder också sina produkter billigt i företagets egen onlinebutik eller i ett varuhus online på. Så du kan enkelt beställa dina favoriter. Innan du köper bör du också titta på en prisjämförelse, vilka merkostnader som kommer att uppstå för frakt och om du kan köpa ankelstövlar med nitar på kontot. Köp ankelstövlar med nitar – den valda plågan

STEVE MADDEN Cameo läderpärlor och stud biker stövlar.
Zara enkla stövlar med knoppar |  De bästa presentidéerna för kvinnor.
Steve Madden Koto-kängor med ankelläder för kvinnor.
Christian Louboutin Praguoise Studded Red Sole Ankle Boot (1 595 $.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*