Allt naturligt ravinhus

Allt naturligt ravinhus

Den amerikanska studion Wheeler Kearns Architects har slutfört en envåningsbostad på en trädbevuxen tomt utanför Chicago. Den har svarta fasader och stora fönster som smälter in i landskapet. Ravine House är lugnt beläget på en trädbevuxen fastighet där ett äldre hus brann ner för många år sedan. En ravin rinner genom området.

Huset var designat för två tomma bon som ville ha en lägenhet som omfattade det omgivande området. Paret – cyklister, naturälskare, konstnärer – ville skapa ett blygsamt hus med en våning som skulle stödja deras aktiva livsstil och personliga intressen och lugnt kämpa med de ödelagda markerna.

Designteamet började med en rektangulär plan, bröt sedan av det nordvästra hörnet och vände ner det för att bilda ett fristående garage. Området mellan garaget och huset fungerar som en entrégård, som är utsmyckad med lokala stenar, björkträd och buntade planteringar. Husets fasad är insvept i vertikal svart metallbeklädnad. På innergården är väggarna klädda med robinia-trä – samma material som en tunn kolonn gjordes av som stödjer ett entrétak.

Husets interiör har tre olika zoner, alla förbundna med breda passager. Jordnära material har använts i hela hemmet, inklusive ek för golv och valnöt för ärende. Rummen erbjuder en blandning av strömlinjeformad och eklektisk inredning.

Ett område innehåller en master svit och en målnings- / spinnstudio, medan ett annat rymmer rum och ett kontor. I mitten av planen finns ett L-format kök, matplats och vardagsrum som omslutar en servicekärna. I den offentliga zonen erbjuder glas från golv till tak en stark anslutning till landskapet. När du sitter bekvämt i vardagsrummet eller står avslappnad bredvid köksön, flyter utsikten genom stora fönster för att vila på årstidens kadens. Färgen sprids i höstlöv eller ljus på nysnö.

Naturligt ravinhus med en våning - DigsDi
Naturligt ravinhus med en våning - DigsDi
Wheeler Kearns designar lågt liggande Ravine House för naturälskare i.
Modernt modernt hus till salu på Mercer Island - spektakulärt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*