Alla vita badrum

Alla vita badrum

Vit är den mest populära och tidlösa färgen för ett badrum. Det här är klassiker som aldrig går ur stil. Tänk inte att vitt är tråkigt, det kan vara fängslande, lugnt, luftigt, fullt av ljus och mycket välkomnande, inte kallt som du kanske tror. Hur gör man det? Bara ta en titt.

Stilar och utseende

Välj din stil – bondgård, minimalistisk, modern, samtida, rustik eller någon annan du gillar. Men om du föredrar ett fullt vitt utrymme är minimalistiska och samtida stilar de mest populära stilarna eftersom de kan hjälpa dig att skapa ett rent och kantigt utrymme. Tänk på hur du gör ditt vita badrum iögonfallande – du känner redan till stil och färg och nu är det dags att lägga till variation i utrymmet. Använd olika typer av plattor, gå med vitt trä och shiplap, använd vit betong, marmor, MDF, plywood – lek med vad du än har till hands! Glöm inte att lägga till svala lampor, de kan vara metalliska – mässing, guld, koppar eller andra eller till exempel svart eller till och med färgade.

dekor

Vitt expanderar rum visuellt, får dem att se större ut och det fungerar i alla rum. Om möjligt gör du dock några fönster och / eller takfönster för att göra utrymmet ännu större. De fyller ditt badrum med naturligt ljus och gör det större än det är. Välj svala möbler och vitvaror – ett elegant och iögonfallande fristående badkar i vilken stil som helst, en underbar flytande fåfänga och ett matchande coolt handfat. Förstora speglar är för närvarande i modet och reflekterar ljuset, vilket gör rummen ännu större och mer översvämmade. Häng en eller två på golvet eller ställ dem på golvet. Ta med några vita mattor och handdukar och njut!

Hel vit badrock
Alla vita badrum - Övergångs - badrum - Integritetsanpassad.
Vita badrum kan också vara intressanta - ny designidé
20 vita badrum som ger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*