Akustiska väggpaneler av mossa

Akustiska väggpaneler av mossa

Ljudisolerade hem och allmänna utrymmen är en viktig uppgift på grund av allt det ständiga prat, massor av maskiner, allmän rörelse och andra ljud som kan uppstå. Det finns många alternativ, men idag delar vi något riktigt ovanligt med att flytta in i naturen.

Det belgiska varumärket Buzzispace tog en kreativ väg och föreslog en organisk strategi: bevarad renmossa som det primära materialet. Det är också ett nytt intryck på trenden med levande väggar, men det är ännu kallare: mossa kräver inte mycket underhåll eller vatten.

Green har visat sig öka människors lycka och välbefinnande, och som namnet antyder syftar BuzziMood till att ge mer avslappnade miljöer genom sitt mjuka, gröna utseende och roliga geometriska former. Mosen från BuzziMood är inte bara ett nytt tillskott till något kontor eller hem, utan absorberar också naturligt ljud och bidrar därmed till en tystare arbetsplats. De inramade väggpanelerna kan ordnas i valfri konfiguration med sju tillgängliga geometriska former. Du kan också välja mellan två mossfärger som är ordnade i den pulverlackerade metallramen.

Djärva akustiska väggpaneler av renmos - DigsDi
Akustiska mosspaneler |  Ecoplus Syste
Dessa akustiska lösningar från BuzziSpace, Carnegie, Soelberg och.
Akustiska mosspaneler med grön vägg |  Muff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*