Accenter ger liv till interiörer

Accenter ger liv till interiörer

Ibland tar det inte mycket att fräscha upp det befintliga utrymmet och du behöver inte ändra inredningen helt. En accent eller två kommer lätt att ge ditt interiör liv och det kostar dig inte mycket. Några av dessa accenter är lätta att göra själv så att de inte går sönder. Behöver du några idéer? Varsågod!

Bakgrundsbelysning

Accentbelysning spelar en mycket viktig roll i inredningen: det ger rummet en annan känsla och utseende och gör det mer välkomnande. Bakgrundsbelysning skapar en lugnande och intim atmosfär när takbelysningen är släckt. Det som är fantastiskt är att du kan lägga till bakgrundsbelysning även om alla möbler är LED-randiga – så enkla och så uppfriskande!

Rumsdelare

Med mer och mer öppna planer är en rumsdelare en nödvändig sak för att dela in rummen i zoner. Men en rumsdelare kan också vara en bra idé att lägga till utrymme och intresse för rummet, eftersom vissa av dem är mycket märkbara, djärva och coola. Beroende på hur ditt utrymme är inställt kan du välja låg- och högavdelare av trä och metall, glas och till och med makram. Den mest funktionella idén är att använda en hylla för att separera rummen. Det kommer också att fungera som en dekor.

Statement växter

Andas in ditt utrymme med vackra krukväxter. Placera till exempel en stor krukväxt i ett hörn eller bredvid soffan. Det ger färgen till inredningen och blir en kontaktpunkt. Det filtrerar också luften, vilket är en liten detalj. Statement växter ger det utrymme som förbinder det med utomhusområdet som är så populärt idag en naturlig känsla.

25 coola accenter för att få liv till din interiör - DigsDi
Modern köksdekor: Dessa koppar accenter ger oss liv.
LÄTT FÖLJANDE DEKORATIONSIDÉER  Mitt fantastiska liv |  Inredning, lätt fall.
Ta det till liv: sätt att lägga personlighet till en tråkig ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*