60-talsinspirerade kokongstolar

60-talsinspirerade kokongstolar

Den moderna stilen från mitten av århundradet är mycket populär för heminredning idag, och du kan se fler och mer vackra bostäder i den här stilen. Naturligtvis kräver ett sådant rum också moderna möbler från mitten av århundradet, även om sådana möbler är en bra idé att lägga till en viss mysighet och kanske en färgstark touch till alla rum – inte bara mitten av århundradet modernt utan också industriellt, modernt, rustikt och många andra. Idag delar jag en av de sakerna, det är en fåtölj som ser ut som om den är från 60-talet!

Den danska duon Kevin Haviid och Martin Kechayas har skapat en lounge stol inspirerad av 1960-talet för privata och offentliga utrymmen. Cocoon Lounge är resultatet av en fusion mellan rottingtygets skönhet och en böjd, enhetlig träsilhuett. Namnet syns tydligt i designen: det är en bit i kokongstil som ger viss integritet och ser ganska djärv ut.

Beroende på färgkombinationerna har stolen ett eklektiskt uttryck som kan sträcka sig från seriös, dämpad boho-chic till ett livligt, lekfullt utseende. Välj det utseende du gillar och gör ett djärvt uttalande i ditt hem!

Épinglé sur enkel, möbler
Vi kan göra en bra kudde för detta!  Även ett par kan se bra ut.
Cocoon Lounge Chair av Kevin Hviid och Martin Kechayas 2020.
Cocoon kevin hviid |  Chaises roses, Grand fauteuil, Chaise ik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*