5 enkla sätt att ge glam till alla interiörer

5 enkla sätt att ge glam till alla interiörer

Det finns några material där ute som bara skriker glamour oavsett var du använder dem. De flesta av dessa används i stor utsträckning inom mode och är redan ett måste för alla heminredningsmode. Och det är inte konstigt att när du lägger till en av dessa i din interiör blir den omedelbart dyrare och lyxigare.

  1. Päls. Fuskpälskast är ett enkelt sätt att skapa en lyxig interiör. Täck över din kontorsstol eller soffa med den. Du kan också använda håriga kuddar eller mattor för att ge glamour i ditt vardagsrum eller sovrum.

  2. Fjäderdräkt. Fjädrar kan se både roliga och lyxiga ut. Om du väljer dina dekorationer korrekt kan du skapa en vacker, glamorös interiör utan mycket ansträngning eller kostnad.
  3. Metallics. Mässing och guld accenter är en het trend just nu. Varannan bloggare sprutar sitt bord och stolben med det vackra metalliska skimrande guldet, gult eller rosa. Men om du vill ha ett mer lyxigt utseende, överväga att prova en guldbladmetod för ett mer strukturerat och rikt utseende.

  4. Realistisk blommig tapet. Vissa blommiga tapeter är alldeles för fantastiska att missa. Med bara några rullar kan du förvandla alla rum till ett konstverk. Visst, att installera bakgrundsbilder är inte en snabb eller enkel process, men du kommer inte ångra resultaten.
  5. Djuravtryck. När allt kommer omkring är djuravtryck inte bara för modeaccessoarer. Kuddar, filtar och till och med tapeter och mattor kan användas för att göra ditt hem mycket mer fashionabelt och glamoröst.

5 enkla sätt att ge glam till alla interiörer 2020 |  Fjäderdekor.
5 enkla sätt att ge glam till varje interiör |  Brunt vardagsrum.
5 enkla sätt att ge glam till varje interiör |  Fjäderlampa, Funky.
5 enkla sätt att ge glam till varje interiör |  Koppardekor, Koppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*