3d tryckt smart hem

3d tryckt smart hem

Prefabricerade hus blir alltmer populära eftersom de är så lätta att bygga och kostnaden inte är för hög. Ett 3D-tryckt prefabricerat smart hem med funktionalitet utanför nätet har levererats och erbjuder köpare möjlighet att bo var som helst. Husmodellen är en helt autonom enhet med möjlighet att köra helt på solenergi.

Haus.me har experimenterat med helt autonoma, nätverksoberoende husbilar sedan de grundades 2016. Företaget har utvecklat en patenterad polymerkompositisolering som kan 3D-tryckas till ett byggmaterial för att bygga väggar. I kombination med företagets sex fönster med paneler kan de prefabricerade enheterna spara köpare tusentals dollar i årliga energiräkningar.

Huset behöver inte elnät, propan, naturgas, ved eller annat bränsle. Istället används solenergi för uppvärmning, kylning och elektricitet, både i varma och kalla klimat. Varje modell är utrustad med fjärrstyrda intelligenta system, högteknologisk utrustning och inbyggda möbler. Det finns också en luft-till-vatten-generator ansluten till ett reningssystem samt ett bioaktivt avloppssystem för behandling av svartvatten.

Designen finns i tre modeller – det 400 kvadratfot stora huset, ett 800 kvadratfot två sovrum hem; och mFour, en 1600 kvadratmeter stor modell som sträcker sig över två våningar med tre sovrum och två badrum. Kunderna kan anpassa den nätanslutna basmodellen för att inkludera tekniker utanför nätet.

det 3D-tryckta
Kolla in detta 3D-tryckta smarta hem!  - Av Grid Wor
det 3D-tryckta
15 coola hemautomatiseringstillbehör för 3D-utskrift för din smarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*