1877 Kyrkans ombyggda bondgård

1877 Kyrkans ombyggda bondgård

Ursprungligen byggd 1877 omvandlades Enfield Church nyligen till en bondgård och renoverades av Chris Kauffman, en DIY-bloggare. Den nya ägaren designade de flesta möblerna själv och ersatte de gamla detaljerna med de nya för att bevara estetiken. Titta på resultatet!

Ingången har en anpassad ytterdörr i stål med utsädesglas, anpassad mudroom stil förvaring och ett inbyggt konsolbord i den renoverade entrén.

Det ombyggda matköket med designdetaljer visar en skräddarsydd köksfläkt, kvartsbänkar, en ö med återanvända träbänkar och Shiplap-detaljer, rostfria vitvaror, skräddarsydda lådarrangörer, skräputdrag, kryddutdrag, mjukt stänga dörrar och lådor. Den är ansluten till en matplats och ett litet vardagsrum, och även om denna planlösning är ganska stor, ser allt supermysigt ut tack vare gårdsmöblerna.

Ägarna bytte nyligen ut de 140 år gamla glasmålningarna mot nya träfönster, som alla har godkänts av arvskommittén, så de borde vara bra de kommande 140 åren eller mer. Mästare med trappor till vinden med utsikt över huvudentrén och den öppna bottenvåningen. Den färdiga källaren har ett utrustat kök, 2 sovrum och en renoverad tvättstuga / våtbar. Ägarna har reparerat det och tagit det till toppform under de senaste tre åren. Nästan allt är nytt, men hela karaktären kvarstår. Nya ledningar, nya brunnar, nya badrum, nya apparater, nya fönster, geotermisk, skyddad mark bakom för att bevara utsikten.

1877 kyrkan omvandlas till en snygg bondgård - DigsDi
1877 kyrkan omvandlas till en elegant bondgård - DigsDi
Kanadensiska bloggare hösten 2017 Fall Tour of White Wood |  Bondgård.
Att komma igång för sommarnöje i huset |  Vitt trä, ladugård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*